Ruilen en retourneren

HEB JE JE BEDACHT OF IS HET BESTELDE ARTIKEL NIET NAAR WENS?

Bij de aankoop van producten heb je als koper 14 dagen bedenktijd en kun je de producten zonder opgaaf van redenen retourneren. Deze termijn gaat in op de dag nadat je de producten hebt ontvangen. Indien je een product retour stuurt, dien je dit wel voldoende te frankeren.

We vragen je wel zorgvuldig om te gaan met het product, de verpakking en de meegezonden documentatie. Wij kunnen de producten slechts in de originele verpakking, dus zonder extra plakband of een afgescheurd label, en met alle meegezonden documentatie weer in onze voorraad opnemen. Producten die zijn gedragen of gebruikt, die niet in de originele staat verkeren of die zijn bedrukt kunnen helaas niet worden geretourneerd.

Als je geen nieuw product wilt ontvangen, zullen wij het reeds betaalde bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 10 dagen na ontvangst van de retourzending, aan je terugbetalen.

Wij verzoeken je het retourformulier volledig ingevuld bij het te retourneren artikel te voegen. Retouren zonder retourformulier zijn voor ons moeilijk te traceren en kunnen wij daardoor niet in behandeling nemen. Mocht je het retourformulier kwijt zijn, dan kunt je hier een nieuwe downloaden.

Je kunt het pakket gefrankeerd terugsturen naar:

TEACO
Kalmarweg 14-2
9723 JG Groningen